Veiligheid


Bij Street Jump hechten we het hoogste belang aan jouw veiligheid. Jumpen bij Indoor Trampolinepark Street Jump Warmond moet leuk en veilig zijn voor iedereen, daarom krijgt elke jumper voor aanvang van de jumpsessie instructies en uitleg van onze Jump Masters. 

De Trampolineparken van Street Jump voldoen aan de strengste veiligheidsnormen, dit wordt ook jaarlijks gekeurd door een keurinstituut.

Daarnaast doen onze Jump Masters er alles aan om deze veiligheid te waarborgen, zij houden toezicht op de Trampoline Arena om te zorgen dat iedereen plezierig en veilig kan springen. Zien zij iets gebeuren dat niet volgens de regels is? Dan zullen zij waarschuwen of ingrijpen.

De Waiver

Voorafgaand aan het springen dien je de waiver te ondertekenen. Een waiver is een formulier waarop je aangeeft dat je op de hoogte bent van de mogelijke risico’s die horen bij het betreden van de trampolines en andere jump attracties en ga je akkoord met het feit dat je zelf verantwoordelijk bent voor je veiligheid. Street Jump is niet aansprakelijk voor eventueel lichamelijk letsel. Indien je minderjarig bent, mag een volwassene de waiver voor jou ondertekenen. 

We adviseren je om de waiver vóór je bezoek alvast online te ondertekenen. Dan kun je sneller inchecken zodra je komt jumpen! Kom je jumpen maar is de waiver nog niet ondertekend? Dan kun je dit alsnog doen bij de kassa, maar houd er rekening mee dat dit extra tijd kost, daarom adviseren we je om 30 minuten voor je jumpsessie aanwezig te zijn.

De waiver dient door elke jumper ondertekend te worden. Dus ook wanneer je een kinderfeestje, schoolreisjes of groepsuitje georganiseerd hebt, dient elke jumper een eigen waiver te ondertekenen. Dus een gouden tip: stuur iedereen deze link alvast door, zodat ieder thuis alvast de waiver kan ondertekenen. Zo verliezen jullie geen kostbare jump-tijd zodra je in het park bent.

Bekijk en teken de waiver direct via onderstaande button. Deze blijft vervolgens een jaar geldig, dus bij een nieuw bezoek binnen een jaar, hoef je de waiver niet nogmaals te tekenen.

TEKEN DE WAIVER

HET LEUKSTE EN STOERSTE INDOOR TRAMPOLINEPARK IN NEDERLAND

RESERVEER DIRECT