Wat kun je verwachten bij Street Jump Heerlen?

Street Jump Heerlen is het grootste en meest veelzijdige Indoor Trampolinepark van Limburg. Met 1250 m2, meer dan 40 Trampolines en vele jump attracties, garanderen we jullie een actief uitje vol fun! 

Maar, 'Jumpen', wat is dat? Jumpen is zoveel meer dan het jumpen van de ene naar de andere Trampoline - ookal is dát natuurlijk ook als super leuk! Jumpen is ook het oefenen van de gaafste stunts and tricks, elkaar uitdagen in de jump attracties zoals het Ninja Parkour en op de Battle Beam. Verleg je grenzen op de High Performance Trampolines en zie maar eens uit de Foam Pit te klauteren... Kortom, fun gegarandeerd! 

Je kiest uit een tijdslot van 60, 90 of 120 minuten en binnen die tijd heb je toegang tot alle attracties en area's van de Jump Arena. Tijdens of na het jumpen kun je gebruikmaken van het gezellige horeca gedeelte om je dorst of lekkere trek te stillen. 

Jumpsokken

Kom je jumpen bij Street Jump Heerlen? Dan is het verplicht om Jumpsokken te dragen, dit zijn speciale sokken met extra grip om het jumpen gemakkelijker en bovendien veiliger te maken. De sokken kunnen worden gewassen in de wasmachine en zijn vaker te gebruiken. Bij Street Jump krijg je altijd een GRATIS paar jumpsokken bij jouw entree.

Jumpsessie

De Jumpsessies bij Street Jump Heerlen starten elk half uur en duren dus minimaal één uur. Wij adviseren 15 minuten voor de start van de Jumpsessie aanwezig te zijn zodat er genoeg tijd is om de toegangsbandjes aan te doen, je Jumpsokken aan te trekken en instructies te krijgen. 

Voor wie is het jumpen?

Jumpen bij Street Jump Heerlen is bijna voor iedereen! Jumpen is echter wel een intensieve lichamelijke bezigheid. Het is dan ook niet toegestaan om te gaan jumpen met een medische conditie die kan leiden tot letsel bij jezelf of bij anderen. Ook tijdens de zwangerschap is dit niet toegestaan. Street Jump Heerlen biedt professionele trampolines, die geschikt zijn voor personen tot 120 kilo.

Leeftijd

De minimale leeftijd voor het betreden van de Trampolines tijdens onze Free Jump sessies is 7 jaar. In het geval van twijfel, houden wij ons het recht voor om naar je legitimatie te vragen.

Kinderen van 2 t/m 6 jaar kunnen van de Trampollines gebruikmaken gedurende de speciale Mini Jump uren. Check onze openingstijden voor een overzicht van deze uren. Deze zijn doorgaans op woensdagmiddag, vrijdagmiddag, zaterdagochtend en zondagochtend, met uitzondering van schoolvakanties. 

 

Eigen Risico

Het betreden en gebruik maken van de faciliteiten van ons gehele Indoor Trampoline park is geheel op eigen risico. Om het jumpen voor iedereen leuk en veilig te houden gelden er specifieke regels op het trampolineveld die ten alle tijden gevolgd moeten worden. Onze Jump Masters doen er alles aan om de veiligheid te waarborgen en dat deze trampoline regels worden nageleefd. Bekijk hier vast alle instructies & jump-regels. Het is toegestaan een bril te dragen maar de kans bestaat dat deze beschadigt raakt tijdens het jumpen.

Disco Jump

Elke vrijdag en zaterdag vanaf 16:00 uur gaat de muziek een standje harder en knallen we de discolampen aan, want dan is het Disco Jump! Je jumpt samen met jouw vrienden op de dikste beats en jouw tricks zien er extra cool uit door de gave discolichten. Tussendoor kunnen jullie even bijkomen of even lekker kletsen in het Horeca gedeelte. 


Het is ook mogelijk om een Disco Jump Party te boeken! Dàt is pas een feestje waarmee je indruk zal maken op je vrienden! Zien we jullie snel?

 

Disco Jump

Stunts and Tricks

Altijd al een Backflip of een andere te gekke Trampoline Trick willen leren? Dat kan tijdens onze Stunts and Tricks lessen. Hier leer je op een veilige en gecontroleerde manier de vetste Trampoline tricks. De lessen worden gegeven door onze ervaren Trick Masters, met een brede achtergrond zijn zij de aangewezen persoon om jou die ene Trick te leren.

Dit kun je verwachten:
  • De lessen worden gegeven in een veilige en gecontroleerde omgeving.
  • Je krijgt persoonlijke begeleiding.
  • De lessen zijn geschikt voor ieder niveau, we werken met 2 levels.
  • Deelnemen kan vanaf 7 jaar.

Deelnemen kan met onze voordelige 10-Lessenkaart à €99. 

Lees meer
Stunts and Tricks

HET LEUKSTE EN STOERSTE INDOOR TRAMPOLINEPARK IN NEDERLAND

RESERVEER DIRECT